måndag, februari 06, 2012

Days of our lives

Blir riktigt förvirrad av denna såpa just nu... Om Shawn Brady var Max farsa, då är ju Max morbror till Stephanie som han är tillsammans med... Eller är det nåt släktband jag har missuppfattat här? Har Kayla en annan farsa? Eller är Kayla inte mamma till Stephanie? Kanske Max ljög när han sa att Shawn Brady var hans pappa, han kanske menade nåt annat?

Hur som helst är de ju släkt! Blä!

4 kommentarer:

Aspen sa...

Det är inte hans riktiga pappa, han är typ adopterad. Shawn har väl tagit hand om Max för hans pappa va en skit. Så har ja fatta det iaf :) så denna gång är det inte nå "konstigt" med förhållandet men när d gäller days skulle man väl egentligen inte blir förvånad?:)

Farida sa...

Men var det inte en annan Brady som var Max riktiga pappa? Det hade jag för mig från när han dök upp där för några år sedan.... Suck, man missar inte mycket handling tycker man när man inte sett på några månader, men man missar tydligen ändå! haha

susanna sa...

Dessa problem har man inte om man inte har någon tv.. =) För ärligt fattar jag ingenting..

Aspen sa...

Haha ja jag har faktiskt ingen aning men ja såg imorse vid 6.30 å då sa mamman till maxs tjej att va beredd på fördomar för många tror att Max är en "riktig" brady å inte adopterad. Ja nått sånt sa hon :) vilka bekymmer man får när man ser days :)