torsdag, maj 28, 2009

Torka?

Man skulle kunna tro att det är bloggtorka på denna blogg.. Kan lova att det inte saknas saker att skriva om, däremot saknas det ork till att ens öppna datorn när jag är hemma....

Igår skrev Malin å jag klart och lämnade in vår uppsats. Självklart hittade mamma ett fel när hon bara bläddrade i utskriften... Vi hade glömt ett litet t i en av rubrikerna... Inget farligt men lite skrattretande!

Idag följde jag med Emilie till Gävle (hon skulle på föreläsning). Vi åkte till Valbo på förmiddagen och åkte sen in till högskolan där jag tänkte sätta mig vid en dator och läsa texten vi ska opponera på. Hann bara komma ner i källaren så ringde Emilie, föreläsningen var flyttad till nästa vecka... Hahaha! Kul att man slösar bort en bilresa till Gävle och en föreläsning som råkar vara inställd. Vi åkte in till city och shoppade lite innan vi åkte hem. Har lite dåligt samvete över pengarna jag gjorde av med idag, men... så kan det va...

Nu sitter jag å läser texten vi ska opponera på här hemma bekvämt i fåtöljen istället. Om det är så där överdrivet bekvämt vet jag inte. Har nämligen katten liggandes på ena axeln oxå. Vissa är bara nöjd om de får vara med och helst vara uppe i ansiktet. Hon spenderar numera nätterna vid mitt huvud oxå. Jag delar alltså kudden.

Åter till texten som måste läsas och kommenteras (kan lova att det inte är lite kommentarer den stackaren får...)

Tjingeling!!

1 kommentar:

Aspen sa...

ja han e lite yr anders, men tydligen va d inte hans fel när poängen var ihop blandade utan den som lagt in reslutatet men vi vet ju att han annnars är väldigt duktig på att göra slarvfel.
Skönt d måste kännas att ha arbetet klart nu, hoppas d går bra för er. Träffade Göran fransson han sa att vi gärna fick komma å kolla på er som ska ner nästa vecka :)