måndag, januari 03, 2011

2011

Få se... vad har jag gjort sen det nya året började...

Tolvslaget firades på parkeringen där fyrverkerierna sköts iväg. Sen gick vi tillbaka hem till oss och fortsatte ha nyårsfest. Vi åt efterrätt; Glass, maräng, banan, grädde och sjukt god chokladsås! Jag gick och la mig när de flesta gästerna begett sig hemåt. Men självklart var det folk kvar till morgonen (vad är en nyårsfest om den inte håller på till kl 7 liksom?)

När jag vaknade på nyårsdagen var jag lite nervös för att gå ner och se förödelsen, men när jag vågade mig ur sängen insåg jag att den inte var så farlig! Det enda som jag finner är ett mysterium fortfarande är vart ett av vinglasen tagit vägen(?!) Det är spårlöst borta. Annars är det inget som är trasigt eller saknas.

Dag nr 2 på det nya året gjorde jag heller inte så mycket. Följde med Jens till älvkarhed och krånglade fram skotern. Efter en hel del skottande så gick det. Så då åkte vi ett varv på åkern med den.

Idag är det nr 3 i ordningen och jag har tagit en promenad ner till affärn och handlat lite grejer så att jag skulle kunna göra en gryta. Nu står den på spisen vilket den ska göra i ca 2 timmar. Spännande blir det att se om den går att äta alls...










2 kommentarer:

Nadine Sidorov Tuuvas sa...

Snygga fina (på alla plan) Frida!!!

MammaKarin sa...

Det låter som om det vart en lyckad nyårs fest hos dig. Tack för skorporna. Ps. de är redan slut, påfyllning önskas...