onsdag, november 10, 2010

Nä nu!

Nu är jag trött på att min kropp bara växer och växer! Droppen på jobbet när jag tog på mig täckbyxorna och det är jobbigt att få igen dem! Nä nu är det dags att sluta med bullar, det blir inga andra helt enkelt.

Det svåra är att inte sätta för höga mål och att inte tro att det ska bli bra på en vecka. Men jag har ju mina jeans som var stor i våras som jag för tillfället får upp till knäna. Att få på mig dem kan ju vara ett realistiskt mål kanske. Tid dit? Thailand kanske kan vara en realistisk gräns. Problemet är ju att jag tröttnar när jag har långa målsättningar och inget händer... Men då får väl det vara ett mål i sig att inte ge upp.

Insåg att det snart bara är två veckor till den 27 november. Då jag lovat bort mig till Söderhamn och CK. Jag ska prata lite om liberalfeminism och vad vi fick ut av kursen i stockholm för några veckor sedan. Lite nervöst. Men det går väl det oxå innan det är färdigt!

Just nu håller jag på å eldar upp lite värme här i huset, väntar på Jens och ska börja med maten nåt tag. Har idag inhandlat mina första julklappar. Det blev en borste till Peugeoten bland annat. Älskar att slå in julklappar, men jag struntade i det till bilen.. Försökte mig på att skotta snö när jag kom hem, men det var ju lite svårt med snöåkaren och nån skovel hittade jag inte. Nåt att sätta på inhandlingslistan kanske.

2 kommentarer:

Tessa sa...

Vill minnas att det fanns mycket gott fika på Björkbackens fsk, så jag kan tänka mig att det lätt blir ett par bullar för mycket där;) Jodå lite nya tapeter i köket och hallen gjorde susen, nu håller jag även som bäst på med att övertala bovärden att jag vill ha vita köksluckor oxå:) Hoppas ni trivs i ert hus. Kram!

Markus sa...

joll joll joll, men köp längdskidor och åk 2gånger i veckan. Det funkade kanon för mig när jag tyckte min mage växte för fort! =)