måndag, augusti 09, 2010

Inflyttad å klar!

Nu har vi bott i huset i en vecka. Det känns väldigt bra och saker å ting börjar falla på sin plats. Det är fortfarande mycket som fattas, vi har till exempel inga gardiner uppsatta nånstans än. Har planer på att putsa väggarna i det fula gula rummet, för att sen dra på med vitfärg där... men planer är planer!

Imorn åker vi bort till Grislehamn å bor på campingen där med Jens familj i 2 nätter. Blir skönt att kunna unna sig lite äkta ledighet nu. Fick veta idag att jag kommer att ha jobb i höst, även om jag inte vet formen riktigt än! Jag blir kvar på mitt jobb! wiiiie!

För övrigt så trivs lilla Pullan väldigt bra i huset oxå. Igår tog hon en sväng under huset och kollade läget... Hon är lite väl tuff för att vara innekatt ibland! Men hon var väl lite taggad av att ha varit i stugan i helgen, där tycker hon att det är väldigt spännande att gå under å kolla. Hon tyckte det var lite jobbigt att vara där i helgen eftersom Laban (Svärmors jämthund) var med och vi inte riktigt lyckades få dem att bli kompisar. Pullan är lite sur och vresig, så hon bara fräser och springer iväg om han är i närheten. Därför fick hon vara inne mest, om inte Laban var ute å åkte flotte (jo han kan köra den själv).

Nu blire snart natta!

1 kommentar:

Aspen sa...

Ja d va skönt :) vart hade ni köpt hus? Härligt att du får va kvar på jobbet! Ha d bra kram