fredag, april 06, 2012

Långfredag

Solen skiner idag. De idiotiska karlarna är ute på sjön och anglar trots att det inte varit nå isar att tala om sedan 3 veckor tillbaka. Men nog fan lyckas de hitta en pöl med is kvar på! Tänk om de kunde vara lika kreativa i alla lägen, vilken underbar värld vi skulle leva i ;)

Väckte Jens 4.30 imorse. Jag och Pipen låg kvar till 8, sen har både hon och jag ätit frukost. Nu ligger hon på en filt här på golvet och kräks. Lillstumpan har dessutom blivit så stor att hon börjat växa ur bodykollektionen i strl 50, så jag ska strax ta och byta ut den hon har på sig och slänga den i tvätten för att därefter magasinera. Tänkte bara att hon skulle kräkas klart först!

Idag blir det annars födelsedagskalas för Ems, tänk att den lilltjejen blir hela 25 år gammal idag! Ganska komiskt att hon för 5 år sedan fyllde 20 och att det då oxå var långfredag. Stackars Emma hade mindre rolig 20årsdag så vi får ta och göra 25 bättre! (Hoppas på att de där idiotiska karlarna ute på isen sköter sig så att vi kan genomföra denna dag nu)

Plikten kallar!

1 kommentar:

emzor sa...

dom var rätt duktig dom där karlarna ändå :) tack för att ni kom! :D