fredag, december 18, 2009

Nu då!

Klev klockan 6 gick ut i tvättstugan (var inte alls lika snygg som igår kväll...) körde igång maskinerna och gick in och la mig bredvid Jens igen... Med klent morgonvrål viskade han "vad kall du är" då var det 23 grader ute och stjärnklart. Nu har graderna sjunkit ytterligare och termometern visade nyss 25 minus! Underbart!!!

När maskinerna ute i tvättstugan var klar tog jag tvätten in till lägenheten å hängde den här eftersom jag inte visste om Aina skulle ringa ut mig. Men ingen Aina har hört av sig så jag hoppas att det inte är nån outbildad timmare ute idag! Men jag hade räknat med att det inte skulle bli nåt idag eftersom det är sista dagen innan jullovet å så.

Sen hände det mest positiva som hänt på länge! Hemtelefonen ringde och det är nästan bara försäljare och Helen som ringer på den. Icke denna gång! Det var en rektor som ville veta hur det såg ut för mig i Januari, så jag ska om en timme iväg på intervju! Jag hade tänkt åka till Acktjära och städa lite i rummet som ska tapetseras klart idag, men det kan jag nog ta sen...

Vädret är UNDERBART ute!!!!!! (Pullan hälsar från mina axlar, där hon sitter å spanar på fåglarna som kvittrar ute!)

2 kommentarer:

Therese sa...

Gud vad roligt Frida! :) Jag ska hålla mina tummar hårt! :) Vart är det du ska på intervju någonstans då? Kram kram!

Markus sa...

lycka till