söndag, oktober 11, 2009

Uppsala!

Igår fick vi ett ryck och åkte till Uppsala för att titta på en bil. Den var superfin, men det är ju inte jag som ska köpa bil så... Killen som skulle sälja bilen var smart nog att föreslå IKEA-parkeringen som mötesplats så Yvonne och jag hann in på IKEA en sväng. Vi handlade på oss grejer för ca 300 kr var, vilket brukar vara ungefär vad man lyckas med när man råkar komma på IKEA helt oplanerat.

Idag har jag hunnit med en av tentafrågorna i genusvetenskapskursen jag går. Mer får jag inte studera för tillfället eftersom katten är helt förstörd efter en helg i total ensamhet. När jag skrev på tentan nyss började hon slicka mig i örat och nagga i håret eftersom jag inte ägnad min tid till henne... Nu ligger hon halvt på mig medan jag skriver vilket gör det svårt att se vad jag skriver... Hon tittar med dyrkande ögon på mig och skriker "Tyck om mig! Ge mig kärlek!"

1 kommentar:

Angelica sa...

Haha! Hade också just en katt här mellan tangentbordet och mig, svårt att få nåt gjort då :) Jag skriver om IT i förskolan, lutar åt att jag ska göra någon sorts studie om hur datoranvändanet ser ut i förskolan eller kanske bara rikta in mig på förskoleklassen ..