torsdag, oktober 30, 2008

Börja blogga...

Eftersom ingen av mina bloggande vänner uppdaterar sina bloggar så ofta, så får jag väl helt enkelt skapa mig en egen blogg för att hålla mig sysselsatt!



Kanske beror min tristess på att jag för närvarande är sjuk. Vad jag har är ett så kallat virus. "Virus är de minsta biologiska enheterna som kan infektera levande organismer. Virus brukar inte räknas som en livsform, då de saknar egen ämnesomsättning, utan beskrivs ofta snarare som "ett mellanting mellan liv och död". " (http://sv.wikipedia.org/wiki/Virus) Så det som gör att jag har otroligt tråkigt för tillfället är inget levande ting, men det är heller inte dött. Infekterad akn jag lova att jag är, i både ögon, näsa, hals och mun bland annat.



Tittar på tv samtidigt som jag skriver. Oprah tycker att människor ska ägna sig åt "the law of attraction" och på så vis styra sitt liv. Mina tankar vandrar iväg i mitt huve och frågar sig om detta avsnitt inte visats förut... Varför visas det hela tiden repriser på tv och varför i hela friden har jag sett alla repriser som visats tisigare? Men visst tror jag på lagen om attraktion; det är klart att våra tankar påverkar vårt liv och att vi kan styra det till en viss del.



Nä nu ska jag ägna mig åt att fixa med layouten på den här sidan!

Tjingeling!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men va bra att jag får nått nytt att läsa på mina tråkiga dagar, för du kommer väll att blogga minst 5 gånger om dan ;)

Farida sa...

of course!